Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Dla 6 i 8 osób, apartamenty 4 pokojowe

Adres obiektu Komandorska, 72-600 Świnoujście
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 9 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.8
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 11

 
 

Katarzyna
Dodano: 2018-01-10
Pobyt od: 2017-06-03 do 2017-06-17 IP: xx.12.139.9
 

Bardzo polecamy to piekne miejsce. Nasz nocleg na Komandorskiej był strzałem w dziesiątkę. Bardzo blisko morza, piekne pokoje, spokojnie. Właściciele bardzo pomocni. Jedziemy w tym roku kolejny raz tak było cudownie.


 
 

Marta Wielgus
Dodano: 2017-07-06
Pobyt od: 2017-06-24 do 2017-07-01 IP: xx.234.224.58
 
 
 

Bardzo, ale to bardzo zadowoleni z pobytu na ul. Basztowej. Przemili właściciele, pokoje w pełni wyposażone, bardzo ładne. Na pewno skorzystamy przy następnej okazji pobytu w Świnoujściu. Dzieci pozdrawiają Mikiego :)


 
 

Olimpia
Dodano: 2017-06-26
Pobyt od: 2017-06-03 do 2017-06-24 IP: xx.65.93.109
 
 
 

jesteśmy bardzo zadowoleni z kolejnych wakacji w tym miejscu. Było super


 
 

Barbara Ososińska
Dodano: 2015-12-20
Pobyt od: 2015-08-15 do 2015-08-22 IP: xxx.173.178.5
 

Polecam dl wszystkich , którzy cenią sobie spokój, komfort i przestrzeń. Wspaniałe warunki i dyskretni właściciele. Dla dzieci wielką atrakcja są 2 psy bardzo pokojowo nastawione. Atutem są rowery, z których można korzystać. Pozdrawiamy właścicieli i myślę, że jeszcze wrócimy.


 
 

Iwona i Tomasz
Dodano: 2015-09-11
Pobyt od: 2015-08-30 do 2015-09-09
 

Bardzo polecamy pobyt ul. Komandorska 16A , dobra lokalizacja , blisko promenady , mieszkanie w pełni wyposażone , bardzo mili właściciele. Dziękujemy za miłe 10 dni


 
 

Joanna
Dodano: 2015-08-15
Pobyt od: 2015-08-08 do 2015-08-15
 
 
  

Bardzo ciche i spokojne miejsce. Mili właściciele i warunki zgodne z opisem. Zdecydowanie polecam.


 
 

Kasia z Opola
Dodano: 2014-06-10
Pobyt od: 2013-06-15 do 2014-06-28
 
 
 

Polecam gorąco dom na Basztowej. Spędziliśmy rewelacyjne dwa tygodnie. Dom z ogromnym tarasem, w pełni dostępny ogromny ogród, dwa przyjazne pieski- stanowiły atrakcję dla naszych bobasów. Mili właściciele.


 
 

Jabłońska
Dodano: 2013-06-07
Pobyt od: 2012-05-25 do 2013-05-28
 

polecam byliśmy tam z dziećmi,fajne położenie ,mili właściciele,oferta zgodna z opisem.Duże przestronne pomieszczenia ,i swoboda .Napewno jeszcze skorzystamy z tej oferty.Pozdrawiamy właścicieli i dziękujemy za miły pobyt rodzina Jabłońskich z Limanowej.


 
 

Martyna
Dodano: 2012-08-10
Pobyt od: 2012-07-14 do 2012-07-21
 

Bardzo polecam dom na Basztowej,nasze wczasy przebiegły w miłej atmosferze i miłym towarzystwie.Jak najbardziej polecam z dziećmi.Napewno jeszcze skorzystamy z tej oferty.Pozdrawiamy Maja z dużą rodziną.


 
Asia
Dodano: 2012-06-26
Pobyt od: 2012-06-09 do 2012-06-23
 

mogę w 100 procentach polecić mieszkanie na ulicy komandorskiej. Świetna lokalizacja, blisko morza, mieszkanie dużę w sam raz dla dużej rodziny, 3 sypialnie dla kilku osób to jest rewelacyjne rozwiązanie, duża kuchnia z pełnym wyposażeniem sprawdza się bardzo dobrze przy 6 osobach. Duża łazienka i 2 toalety oraz salon wypoczynkowy z 2 kanapami jest bardzo dobrym pomysłem. Polecam wszystkim, cena atrakcyjna, a wygód wiele. Pozdrawiamy właścicieli. Asia z rodziną z Poznania.


Opinie 1-10 z 11

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Świnoujście w przewodniku

Plaża w Świnoujściu

Plaża w Świnoujściu

Jedną z najpiękniejszych plaż nie tylko w Polsce, ale w całej Europie, ma Świnoujście. Dla wielu to decydujący czynnik w wyborze miejsca na wakacje.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie